
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısının ardından Fransa’nın başkenti Paris’teki havalanlarında güvenlik önlemleri artırıldı.
Le Figaro gazetesi, İçişleri Bakanlığından üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Orly ve Roissy’deki havaalanlarında güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkartıldığını duyurdu.
Le Figaro’ya konuşan bakanlık yetkilisi, Atatürk Havalimanı’ndaki üst düzey güvenlik önlemlerine işaret ederek, İstanbul’da bagajların havaalanının girişinde X-ray cihazlarından geçirildiği ve yine havaalanına giden yolda polislerin araçları aradığı ve gerektiği takdirde kimlik kontrolü yaptığına dikkati çekti.
Aynı yetkili, Türk yetkililerin, Fransa’nın cesaret edemeyeceği güvenlik önlemlerini almasına rağmen yine de bu tür bir terör saldırısının gerçekleşmesinin endişe verici olduğu yorumunu yaptı.
1
Hırvatistan Sınır Kapısında Bir Yolcuya 18 bin Avro Ceza Kesildi.
12739 kez okundu
2
Gurbetçiler Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı.
10353 kez okundu
3
Uçaklarda Ücretsiz Su İkrâmı,Yurt Dışı Uçuşlarında Sınırlı Yolculara Yapılacak.
10157 kez okundu
4
BAŞKASINA AİT ARAÇ İLE TÜRKİYE’YE GİDECEKLER DİKKAT ! BU HABERİ OKUMADAN YOLA ÇIKMAYIN.
9202 kez okundu
5
Pegasus Airlines Dortmund’dan Antalya Uçuşlarına Başladı
9186 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.