Zonguldak, Bartın, Karabük ile Almanya’da yaşayan bölge insanına hitap eden Zonguldak Havalimanında bagaj krizi çıktı.
Bartın ve Zonguldak’tan çok sayıda yolcusu olan Zonguldak Havalimanı’ndan Almanya’ya hareket eden havayolu şirketi yolcu bagajlarını almadan uçtu.
Yolcu bagajları alınmadı
Zonguldak Havalimanından Düsseldorf Havalimanına uçuş yapan SunExpress havayolu şirketi yolcu bagajlarını almadan uçuş yaptı.
Vatandaşlar tepkili
Bagajlarının alınmadığını belitlrten Bartınlı gurbetçi vatandaş, “Nedir bu perişanlığımız, bir değil iki değil. Yolcu bagajlarının uçağa alınmamasının sebebi nedir? Bu durum geçmişte defalarca yaşandı, halen yaşanmakta. Bir yakınımın bagajı iki hafta sonra kendisine ulaştı. Lütfen, siz gazetecisiniz şunu bir araştırın da bu rezilliğin sebebini bilelim” dedi.
Form doldurdular
Bagajları gelmeyen 150 kadar yolcu Düsseldorf Havaalanında gelmeyen bagajlar için form doldurmak zorunda kaldı. Havaalanında kalem bulmakta zorlanan yolcuların form doldurma işlemi saatlerce sürdü.
Kaynak: Havadis.at Fotoğraf: trthaber.com.tr
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
39909 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
33395 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
29177 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
23238 kez okundu
5
İki Gurbetçinin Limon Ağacı Tartışması Ölümle Sonuçlandı.
21919 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.