Almanya'nın Dortmund kentinden iki çocuğu ve eşi ile birlikte kara yolu üzerinden Türkiye'ye seyahat eden  Giresunlu 46 yaşındaki Süleyman Atmaca, Sırbistan'da kalp krizi geçirererek hayatını kaybetti.

 

Olay, 17 Temmuz Salı günü Sırbistan'ın Aleksinaç kentinde bulunan ve gurbetçi vatandaşların uğrak yeri olan Bosphorus Hotel'de yaşandı.

 

Ailesi ile birlikte Türkiye'ye doğru Sıla Yolu üzerinden tatile giden merhum Atmaca, Aleksinaç'taki İstanbul restoranda ailesi ile birlikte yemek yediği sırada; 'kendisini iyi hissetmediğini belirterek' kaldığı Bosphorus Hotel'de ki odasına geçtikten kısa bir müddet sonra kalp krizi geçirdi. Otel çalışanları olayı fark edip gurbetçi vatandaşa ilk yardım müdahalesinde bulunmuş olmalarına rağmen ve sonrasında ilk yardım ekiplerinin gelmesine rağmen Giresunlu Süleyman Atmaca olay yerinde hayatını kaybetti.

Otel yetkilisi Resul beyin Silayolu.com'a verdiği reportajda ; " Gerçekten bizim içinde çok üzücü bir olaydı. Gerekli müdahaleyi yaptık ama malesef kurtaramadık. Allah rahmet eylesin" dedi.

 

 

T.C. Niş Başkonsolosu İlgilendi

T.C. Niş Başkonsolusu Sn.Atilla Küçüktalaslı'da olay anında otelde bulunuyordu. Küçüktalaslı olay sonrası cenaze ile birlikte merhumun ailesini kısa zamanda uçak bulunamadığı için cenaze aracı ile Türkiye'ye yolculadıktan sonra seyahat edilen aracı kullanacak kimse olmadığından dolayı bizzat kendisi aracı çekiciye yükleterek merhumun ikâmet ettiği Dortmund kentine gönderdi.

 

Silayolu.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Atmaca ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.