Pazartesi sabahı erken saatlerde Nellingen-Türkheim arasında ciddi bir kaza meydana geldi. Bir otomobilin ve bir tankerin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, pazartesi sabah saat 05.45’te Nellingen-Türkheim arasında meydana geldi. Kazanın Mercedes marka otomobil sürücüsün viraji alamayarak karşı şeritte ilerleyen tanker ile kafa kafaya çarpmasıyla gerçekleştiği bildirildi.

Kaza sonrası şarampole yuvarlanan ve aslen Sakaryalı olan 38 yaşındaki otomobil sürücüsü Yusuf Gül olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yerine birçok sağlık ekibi ve polis ekibi yönlendirildi. Merhum gurbetçi Yusuf Gül’ün ise sabah işe giderken bu kazayı yaptığı öğrenildi.
Silayolu.com olarak merhum gurbetçi vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Fotoğraf: swp.de
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak belirtmeden başka platformlarda paylaşılmasının hukuki suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
29089 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
27112 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
22995 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
21345 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
20456 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.