ABD’de yaşayan 2 çocuk babası gurbetçi Murat Paçal gaspçılar tarafından vurularak öldürüldü. Paçal’ın iki gün sonra Türkiye’ye gideceği öğrenildi.
ABD’nin Maryland eyaletindeki arkadaşının yanında kalan Türk vatandaşı Murat Paçal, 5 Aralık sabahı Takoma Towers’taki dairesinin önünde ölü bulundu. Silah sesi ihbarını değerlendiren polis, Paçal’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı.
Evli ve 4 ile 6 yaşlarında iki çocuk babası Paçal, arabasından ilaç almak için dairesinden dışarı çıktığı sırada maskeli silahlı iki genç tarafından durduruldu. Paçal, kendisini soymaya çalışan şüphelileri ikna etmeye çalışırken soyguncular tarafından üç kez vuruldu.
Paçal’ın, arkadaşı, “Geçen hafta sonu cumartesi günü için bileti vardı. Öldürülmeseydi Türkiye’ye dönecekti” ifadesinde bulundu.
Kaynak ve Fotoğraf: arti33.com
1
Kesin Dönüş Yapan DEAŞ Üyesi Gurbetçi Aileye Operasyon: 8 Ölü, 2 Yaralı.
8819 kez okundu
2
Kalp Krizi Geçiren Gurbetçi Gencin Türkiye’ye Götürülmesi İçin , 40 Bin Dolarlık Fatura Çıkarıldı.
6668 kez okundu
3
Bakan Bolat, Bulgar Bakan Demerciev ile Görüştü: Sınır Kapılarında “EES” ve Yaz Yoğunluğu Masaya Yatırıldı
4931 kez okundu
4
Eski Türk Ehliyeti Değişim Tarihi Güncellendi.
3797 kez okundu
5
ALMANYA DAN SENEGAL’E İNANILMAZ TAKİB: ÇALINAN TELEFONU İÇİN 4.500 KM YOL GİTTİ!
2475 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.