DOLAR 40,1726 0.22%
EURO 47,0763 0.06%
ALTIN 4.335,941,23
BITCOIN 47258814.08444%
ETARENTACAR
Acibadem Yaz 2025
ETA Türkiyeyolyardimi
Gurbetçi’nin Olmadığı Aşı Kalmadı!
104 okunma

Gurbetçi’nin Olmadığı Aşı Kalmadı!

12 Eylül 2021 08:34
Gurbetçi’nin Olmadığı Aşı Kalmadı!
0

BEĞENDİM

Egetürk

Erkan Mısırlı, Almanya’dan emekli olduktan sonra Türkiye’ye yerleşti. 6 doz aşı olan Mısırlı, 6 dozda da hiçbir yan etki görmediğini belirtti ve ekledi, ‘’Sağlıklı bir yaşam için herkese aşı olmalarını tavsiye ediyorum’’ dedi. Daha önce tam 5 kez korona aşısı olan gurbetçi Mısırlı, 6. Aşısını da Bodrum Akyarlar Sağlık Ocağı’nda vuruldu.

Hürriyet’in haberine göre, neden bu kadar çok aşı olduğunu anlatan Mısırlı, Türkiye’de Şubat ile Nisan aylarında olduğu iki Çin aşısının Avrupa’da kabul edilmediğini, Almanya’ya gidince AstraZenaca aşısı yaptırdığını aktardı. Almanya’da 2. aşı randevusuna giderek Moderna aşısı olan ve toplamda 4. Aşısını yaptıran Mısırlı, Türkiye’ye geldikten sonra BioNTech aşısının çıktığını ve geçtiğimiz Ağustos ayında onu da yaptırdığını belirtti. BioNTech aşısının 2. Dozunu ise henüz olduğunu ekleyen gurbetçi Mısırlı, ‘’Biraz aşı kokteyli gibi oldu fakat koruyucu etkisine güveniyorum. Sanırım artık her yıl düzenli olduğum grip aşısına gerek kalmayacak’’ dedi.

Tags: avrupa haberleriavrupa türk haberleriavrupada türklergurbetçi haberleri

Cepnet

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.