DOLAR 43,9679 0%
EURO 51,2654 0.28%
ALTIN 7.335,091,83
BITCOIN 31331406.54134%
ETARENTACAR
ETA KAMPANYA
ETA Türkiyeyolyardimi
Gurbetçi Anne Kızına Kavuştu !
343 okunma

Gurbetçi Anne Kızına Kavuştu !

20 Ocak 2020 11:38
Gurbetçi Anne Kızına Kavuştu !
0

BEĞENDİM

Artı49 sitesinde yer alan habere göre, Almanya’nın Wiesbaden kentinde Alman Gençlik Dairesi memurları tarafından alınan minik Miray, mahkeme kararı ile annesi Şükran Çelik’e teslim edildi.

WIESBADEN – Almanya’nın Wiesbaden kentinde 3 yaşındaki Miray Çelik, Ağustos ayında Alman Gençlik Dairesi memurları tarafından anaokulundan alınıp gençlik dairesine götürülmüştü. Anne Şükran Çelik’in avukatı Günter Kovalski’nin 4 buçuk ay süren hukuk mücadelesi mahkemenin minik Miray’ın annesine teslim edilmesine karar vermesiyle son buldu. Anne Şükran Çelik bu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Adalet yerini buldu. Çocuğuma kavuştuğum için çok mutluyum. Allah kimseyi evladından ayırmasın ve kimseye evlat acısı çektirmesin” dedi.

“Mücadelem devam edecek”

whatsapp haber hattı 400x50

Avukat Günter Kovalski ise 3 yaşındaki Miray’ı geri almak için devam eden hukuk mücadelesinin mutlu sonla bittiğini ifade etti. Kovalski, “Alman Gençlik Dairelerinin saçma yardım planlarını uygulamak için çocukları rehin alıyorlar. Mücadelem burada son bulmayacak, gençlik dairelerinin çocukları kafalarına göre anaokullarından veya okullardan kaçırırcasına el koymalarını engellemek için hukuk mücadelem devam edecek” dedi.

Artı 49

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.