
Almanya’da Otoban’lar ücretli olacak.
Bu arada, 11 Aralık 2018’den bu yana, Avusturya ve Hollanda’nın davası Avrupa Anayasa Mahkemesi’nin önüne getirildi. Ücretler, hesaplama ve araç ücretlerinin cezaları ile ilgili tüm bilgiler tartışılıyor .
Federal hükümet Alman karayollarını kullananlar icin paralı geçişi 2020 Ekim’inde başlamayı hedefliyor, Federal Bakan Andreas Scheuer (CSU) Ocak 2019’un başlarında fiyatları açıklamayı düşünüyor. Bununla ilgili bir sözleşme 30 Aralık 2018’de imzalanmış bulunuyor ve Federal Meclis tarafından öngörülen mali ve ekonomik çerçeveye koyulmuştur. Scheuer, Twitter’da yayınlanan bir videoda, “Bu, Alman yollarında adalet yaratabileceğimiz anlamına geliyor, çünkü altyapımızı kullanan herkes, konut sakinleri için ek bir yük olmayacak artık” dedi. 11 Aralık 2018’den bu yana, Avusturya ve Hollanda’nın Almanya Federal hükümeti planlarına karşı açılan davaları Avrupa Adalet Divanı Büyük Dairesine(ECJ) dava açtıklarını duyurdu. Alp Cumhuriyeti, ihlal prosedürünü Ekim 2017’de başlattı. Sebep: Yabancı sürücüler bu vergi nedeniyle ayrımcılığa uğrayacak ve Alman planları Avrupa kurallarını ihlal attiği icin. Hollanda, Aralık 2017’de Avusturya’nın eylemine katılmıştır. Çeşitli sınır kasabalarının belediye başkanları bu adımı memnuniyetle karşıladı. Lahey’in resmi açıklamasında, “Kabine, Avusturyanın haklı olduğunu , Alman paralı geçiş planlarının ayrımcı olduğunu ve serbest dolaşım ilkesini ihlal ettiğini tespit etti” dedi. Avrupa Adalet Divanı nezdinde böyle bir durum ortalama olarak yaklaşık bir buçuk yıl sürmektedir, Davanın Ekim 2020 ‘de planlanan Almanya Otoyollarının ücretli geçişi üzerinde, herhangi bir askıya alma etkisi bulunmuyor. Bu, mahkemeye verilen dilekçede özel olarak talep edilmeli ve verilmelidir.
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
27693 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
25834 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
21790 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
20378 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
19317 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.