DOLAR 36,0001 0.28%
EURO 37,4291 0.06%
ALTIN 3.319,060,70
BITCOIN 35054820.38137%
ETARENTACAR
E.T.A RENT A CAR
ETA Türkiyeyolyardimi
Avusturya’ya girişlerde Kovid-19 nedeniyle uygulanan tüm kısıtlamalar kaldırıldı
  • Silayolu.com
  • Avrupa
  • Avusturya’ya girişlerde Kovid-19 nedeniyle uygulanan tüm kısıtlamalar kaldırıldı
46 okunma

Avusturya’ya girişlerde Kovid-19 nedeniyle uygulanan tüm kısıtlamalar kaldırıldı

16 Mayıs 2022 12:08
Avusturya’ya girişlerde Kovid-19 nedeniyle uygulanan tüm kısıtlamalar kaldırıldı
0

BEĞENDİM

E.T.A Türkiyeyolyardimi.com

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni seyahat düzenlemesine ilişkin kararname resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre ülkeye girişlerde yaklaşık iki yıldır uygulanan çeşitli sınırlamalar tamamen kaldırıldı. Böylelikle ülkeye seyahat edecekler herhangi bir belge ibraz etmeden giriş yapabilecek.

Öte yandan kararnamede olası yeni bir virüs varyantının herhangi bir ülkede görülmesi durumunda bu ülke ya da benzer durumdaki ülkelere yönelik kısıtlamaların yeniden uygulanacağı da bildirildi.

Salgında 18 bin 303 kişi hayatını kaybetmişti

Cepnet

Kovid-19 önlemlerinin büyük çoğunluğunun kaldırıldığı ülkede, toplu taşıma, sağlık merkezi ve günlük ihtiyaçların karşılandığı alışveriş yerlerinde maske zorunluluğu hala uygulanıyor.

Yaklaşık 10 milyonluk nüfusa sahip Avusturya’da bugüne kadar 18 bin 303 kişi virüsten hayatını kaybetti, 4 milyon 212 bin 492 vaka tespit edildi.​​​​​​​

 

Kaynak: AA

Görsel: Tagesschau

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.