
VİYANA- İtalya’dan Avusturya’ya gelen trende Corona Virüsü şüphesi olan 2 yolcunun bulunması, Avusturyalı makamları harekete geçirdi.
Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer, iddiaları doğrularken, trenin İtalya sınırında bekletildiğini, sürecin ise İtalya ile birlikte yürütüldüğünü aktardı.
İçişleri Bakanı Nehammer, İtalya Demir Yollarının, Avusturya Demiryolları ÖBB’ye trenin Venedik’ten Münih’e trende yüksek ateş semptomu olan Alman vatandaşı iki kadının olduğuna dair uyarıda bulunmasının ardından, yaklaşık 300 yolcunun bulunduğu trenin Avusturya sınırında durdurulduğunu belirtti.
Yapılan uyarının ardından ÖBB Innsbruck-Land bölgesinden sorumlu yetkili, hızlı bir karar ile trenin Avusturya’ya girişini engelledi. Tren şimdi sınır garında bekletiliyor.
Öte yandan alınan kararla İtalya yapılan çift yönlü tren seferleri iptal edildi.
İtalya’da virüsten 3 kişi hayatını kaybetti
152 kişinin Corona virüsü taşıdığı İtalya’da şu ana kadar 3 kişi hayatını kaybetti.
Kaynak: oe24.at
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
26363 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
24616 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
20688 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
19368 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
18257 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.