Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, yabancı plakalı lüks otomobil, sürücüsünün araç sahibi veya ailesinden biri olmaması nedeniyle trafikten men edildi.
Kaza, Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde meydana geldi. K.Y.’nin kullandığı Fransa pRL-072-AS plakalı lüks otomobil ( kaynak haberde yanlışlıkla Almanya plakalı yazılmış), Gençlik Merkezi yönünden Sorgun Bulvarı istikametine ilerlediği sırada, Cumartesi Pazarı tarafından caddeye çıkan H.Ü. yönetimindeki 07 BLM 044 plakalı motosikletle çarpıştı.Çarpışma anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada herhangi bir kişinin yaralanmaması teselli kaynağı oldu.
YABANCI PLAKALI ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ
Kaza sonrası olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, sürücüler üzerinde ve araçlarda inceleme yaptı.Kontroller sırasında, Fransa plakalı otomobilin sürücüsünün araç sahibi veya sahibinin aile bireylerinden biri olmadığı belirlendi. Bunun üzerine lüks otomobil trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.
Silayolu.com’dan Uyarı!
Türkiye’ye giriş yapan yabancı plakalı bir aracı giriş yapan kişinin Türkiye’de bulunması şartıyla bu kişinin yurt dışında ikâmet eden ve son bir yılda 185 gün şartını sağlayan alt ve üst soyuyla birlikte eşi kullanabilir. Ancak bu kişilerin beraberinde pasaport, yabancı kimlik, oturum belgesi veya nüfus kayıt örneği belgesi gibi belgeleri yanında bulundurmaları zorunludur. Bununla birlikte araç sahibinin araçta bulunması kaydıyla aynı şartları sağlayan, diğer kişilerde kullanabilir.
Haber: Silayolu.com Haber Merkezi
Kaynak ve Foto: iha.com.tr
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
42521 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
35218 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
30847 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
24734 kez okundu
5
Eskişehir’de Gurbetçi Kadına Türk Ehliyeti Cezası: İsviçre Ehliyeti Kabul Edilmedi.
24031 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.