Almanya'nın Hagen kentinde Mehmet Ö. isimli gurbetçi, eşinin kafasına ateş ederek ağır yaraladı.

Dortmund polisi sözcüsü, fail olduğu iddia edilen kişinin Pazar günü saat 14.40 civarında Hagen'in güneyinde yakalandığını söyledi. 

Şüphelinin ilk olarak eşini bir apartmanın ortak dairesinde açılan ateş sonucu ağır yaraladığı daha sonra üst kattaki apartman kapısına 6 kez ateş ettiği, neyseki kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

34 yaşındaki Türk vatandaşı daha sonra arabayla bir kuaför salonuna gitti ve orada yeğeni,baldızı ve bir müşteriyi yaraladı. Şüphelinin eşi ile birlikte kuaförde yaralananlardan birinin durumlarının ağır olduğu hayatı tehlikelerinin devam ettiği ifade edildi.

Çevre sakinlerinin ifadelerine göre; 'şahsın böyle bir şey yapacağını asla tahmin etmedikleri ve karakter olarak sakin bir yapıya sahip olduğu' yönünde oldu.

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.