Almanyanın Ulm şehrinin Wiblingen kasabasında bulunan Sägefeld Grund Werk Realschulede Öğretmenlik yapan Kürşat Murat Güçlü görev yaptığı okulun önünde başına vurulan bir cisimle ağır yalarandı. 

 

Olay, 26 Şubat Pazartesi günü Saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından kafasına sert bir cisimle vurulan aslen Aksaray ili Sarıyahşi ilçesi nüfusuna kayıtlı Kürşat Murat Güçlü saldırıda ağır yaralanırken, saldırganın yaya olarak kaçtığı düşünülüyor. Ağır yaralanan genç öğretmenin hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

 

Saldırganın yetişkin bir erkek olduğu düşünülüyor 

 

Polis şu anda daha fazla bilgi paylaşmaktan kaçınıyor. Görgü tanıklarının ifadelerine dayanılarak saldırganın yetişkin bir erkek olduğu tahmin ediliyor. Polis sözcüsü, şüphelinin yaşının ve kimliğinin de soruşturma konusu olduğunu ve şu anda net bir şey söylenemeyeceğini belirtti. Polisin saldırının amacı hakkında bir bilgiye ulaşamadığı belirlendi.

 

Soruşturma cinayete teşebbüs olarak başlatıldı

Soruşturma cinayete teşebbüs olarak başlatıldı. Cinayet Bürosu olayla ilgili "Säge" kod adlı özel bir komisyon kurdu. Olayla ilgi görgü şahidi aranıyor.

Kaynak ve Fotoğraf: Yüksel Aktay