DOLAR 38,2113 0.22%
EURO 44,2271 1.46%
ALTIN 4.149,591,80
BITCOIN 33395213.1728%
ETARENTACAR
E.T.A RENT A CAR
ETA Türkiyeyolyardimi
Almanya’da Gurbetçi Vatandaş, Polis Tarafından Öldürüldü.
1146 okunma

Almanya’da Gurbetçi Vatandaş, Polis Tarafından Öldürüldü.

23 Aralık 2023 22:53
Almanya’da Gurbetçi Vatandaş, Polis Tarafından Öldürüldü.
0

BEĞENDİM

E.T.A Türkiyeyolyardimi.com

Almanya’nın Mannheim kentinde elinde bıçak olan gurbetçi, polis tarafından vurularak öldürüldü. 

Baden-Württemberg Eyaleti Kriminal Polis Ofisi (LKA) sözcüsü, üç polis memurunun bulunduğu bir devriyenin Schönau’nun Mannheim bölgesine gittiğini söyledi. İddiaya göre 49 yaşındaki E.Ö. elinde bıçakla sokakta memurları tehdit etti. Polis memurları daha sonra adamı vurdu. Gurbetçi bir vatandaş olduğu öğrenilen 49 yaşındaki şahısın ölümcül şekilde yaralandığı kaldırıldığı hastahanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre 3-4 el ateş edildiği bildirdi. Olayın nedeni henüz belirlenememiş olmasına rağmen İçişleri bakanlığı tatafından olayla ilgili orantısız güç kullanıp-kullanıldığı yönünde araştırma yapılacağı aktarıldı.

Fotoğraf: dpa

Cepnet

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.