DOLAR 43,3725 0.25%
EURO 51,3279 0.73%
ALTIN 6.944,721,57
BITCOIN 3779621-2.30188%
ETARENTACAR
ETA Türkiyeyolyardimi
ALMANYA’DA “DÜĞÜN KONVOYU” KABUSA DÖNDÜ: EHLYETSİZ DAMAT KARAKOLLUK OLDU! 
  • Silayolu.com
  • Avrupa
  • ALMANYA’DA “DÜĞÜN KONVOYU” KABUSA DÖNDÜ: EHLYETSİZ DAMAT KARAKOLLUK OLDU! 
113 okunma

ALMANYA’DA “DÜĞÜN KONVOYU” KABUSA DÖNDÜ: EHLYETSİZ DAMAT KARAKOLLUK OLDU! 

25 Ocak 2026 14:39
ALMANYA’DA “DÜĞÜN KONVOYU” KABUSA DÖNDÜ: EHLYETSİZ DAMAT KARAKOLLUK OLDU! 
0

BEĞENDİM

Almanya’nın Duisburg kentinde yaşayan Türk toplumu, dün gece eşine az rastlanır bir olayla sarsıldı. Geleneklerimizi yaşatmak isteyen bir grup vatandaşımız, coşkulu bir düğün konvoyu oluşturarak yola çıktı. Ancak konvoyun yolu tamamen trafiğe kapatması ve çevredekilerin şikayeti üzerine Alman polisi geniş çaplı bir operasyon başlattı. 

Olayın Şok Edici Detayları: Polis ekipleri konvoyu durdurduğunda, sadece gürültü ve trafik ihlaliyle karşılaşmadı. Gelin arabasının direksiyonunda oturan damadın kimlik kontrolü yapıldığında, damadın hiçbir şekilde geçerli bir sürüş ehliyetinin olmadığı tespit edildi! En mutlu gününde eşiyle birlikte evine gitmeyi hayal eden damat, polis tarafından araçtan indirilerek karakola götürüldü. Meşalelerin yakıldığı, kornaların çalındığı kutlama, bir anda ceza yağmuruna dönüştü. 

SilaYolu.com Uyarısı: Sevinçli günlerimizi lütfen yasalar çerçevesinde yaşayalım. Özellikle konvoy yaparken hem Alman yasalarına saygı göstermeli hem de “ehliyetsiz araç kullanma” gibi ağır suçlardan kaçınmalıyız. Bu olayda damada sadece ehliyetsizlikten değil, trafiği tehlikeye atmaktan da dava açılması bekleniyor. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.