Federal hükümet ve eyalet hükümetleri, önümüzdeki yıl ülke çapında 49 Avro’luk toplu taşıma biletinin getirilmesinin önündeki son engelleri kaldırdı.
Almanya başbakanı Olaf Scholz, Perşembe günü Berlin’de eyalet liderleriyle yaptığı istişarelerin ardından “Almanya bileti şimdi gelecek” dedi .
Aşağı Saksonya Başbakanı Stephan Weil federal hükümet ve eyalet hükümetlerinin her birinin maliyetlerin yarısını karşılamak istediğini söyledi.
Federal ve eyalet hükümetlerinin liderleri başlangıçta biletin başlangıç tarihi hakkında herhangi bir net bilgi aktarmazken Aşağı Saksonya Başbakanı Weil, biletin 2023’ün “ilk çeyreğinin sonunda” geleceğini söyledi.
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
26108 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
24437 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
20514 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
19230 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
18151 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.