DOLAR 40,5872 0.02%
EURO 46,6040 -0.62%
ALTIN 4.301,25-0,88
BITCOIN 47795870.54275%
ETARENTACAR
Acibadem Yaz 2025
ETA Türkiyeyolyardimi
Almanya’da Yamyamlıkla Suçlanan Öğretmen Hakim Karşısına Çıkacak!
  • Silayolu.com
  • Avrupa
  • Almanya’da Yamyamlıkla Suçlanan Öğretmen Hakim Karşısına Çıkacak!
106 okunma

Almanya’da Yamyamlıkla Suçlanan Öğretmen Hakim Karşısına Çıkacak!

11 Ağustos 2021 09:34
Almanya’da Yamyamlıkla Suçlanan Öğretmen Hakim Karşısına Çıkacak!
0

BEĞENDİM

Egetürk

Almanya’da 41 yaşında öğretmenlik yapan zanlı, 43 yaşındaki tamirci kurbanı ile cinayetten birkaç saat önce bir tanışma sitesinde tanıştı. Zanlı, tamirci şahsı cinsel tatmini için öldürmek ile suçlanıyor.

Savcının yapmış olduğu incelemeye göre, kurbanın öldürülmeyi kabul ettiğine dair herhangi bir emare bulunmadığı belirtildi. Şüpheli ve kurbanın isimleri ise dosyadaki gizlilik kararından ötürü, kamuoyu ile paylaşılmadı.

Eylül ayında meydana gelen bu hadisede, zanlının kurbanın cesedini Berlin’in Pankow semtindeki dairesinde parçalara ayırdığı, daha sonra ise bu parçaları Berlin’in farklı noktalarına bıraktığı iddialar arasında.

Haftalardır süren çalışmanın ardından Berlin’in kuzeyinde bulunan bir ormanlık alanda kurbana ait kemiklere ulaşılırken,  olayın faili olduğu düşünülen kişinin izine, koku alan köpekler sayesinde ulaşıldı. Öğretmen olduğu öğrenilen zanlı, Ekim ayında hakim karşısına çıkartılacak.

Cepnet

Almanya’da İlk Örnek Değil!

Bu dava Almanya’da türünün ilk örneği değil. Armin Meiwes isimli şahıs da internet ortamında tanıştığı adamı öldürüp yediği gerekçesi ile hem huzuru bozmaktan hem de cinayetten suçlu bulunmuştu. Armin Meiwes, şuan da müebbet hapis cezasını çekiyor.

Tags: almanya haberalmanya haberlerialmanya son dakikaberlin son dakika

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.