DOLAR 40,4343 0.24%
EURO 47,1614 0.49%
ALTIN 4.344,140,72
BITCOIN 4765313-0.23389%
ETARENTACAR
Acibadem Yaz 2025
ETA Türkiyeyolyardimi
Almanya’da İhmalkâr Kaymakama Ön Soruşturma!
97 okunma

Almanya’da İhmalkâr Kaymakama Ön Soruşturma!

7 Ağustos 2021 10:48
Almanya’da İhmalkâr Kaymakama Ön Soruşturma!
0

BEĞENDİM

Egetürk

Geçtiğimiz ay Almanya’da meydana gelen yüzyılın sel felaketinde Ahrtal kaymakamı Jürgen Pföhler hakkında savcılık, görevini gerektiği şekilde yerine getirmeyerek ölüme sebebiyet verme şüphesi ile ön soruşturma başlattı.

Afet durumunda, halkın bilgilendirilmesinin kaymakamlığın görevi olduğunu söyleyen Koblenz savcılığı, Kaymakam Jürgen Pföhler’in zamanında halkı uyarmadığı suçlamasında bulunuyor.

Yapılan araştırmalar çerçevesinde 14 Temmuz’da 20:30’a kadar vatandaşların sel konusunda ikaz edilmiş olması ve halkın naklinin güvenli bir yere yapılmış olması gerektiğine dikkat çekildi.

Tags: Almanya kaymakamı Jürgen PföhlerJürgen Pföhler

Cepnet

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.