SonHaber.Eu’da yer alan haberde,Wehretal belediyesine bağlı Reichensachsen beldesinde bir benzin istasyonunda yaşanan aksaklık bölgedeki yüzlerce aracın hasar görmesine neden oldu. Benzin istasyonundaki dizel ve benzin tankları karıştı. Yüzlerce sürücü bu yanlışı fark etmeden üç gün boyunca araçlarının depolarını doldurdu.
Hna.de internet adresinde ki habere göre 28 Ağustos Pazartesi sabahından 30 Ağustos Çarşamba günü öğleden sonraya kadar yüzlerce sürücü, aracının deposunu Super E5 veya dizel yakıt ile doldurdu. Haberde bölgedeki tamirhanelerin, araçlarından duman ve koku çıktığı şikayeti ile gelen sürücülerle dolduğu bazı araçların motorları bozulduğu veya kullanılamaz hale geldiği belirtildi.
Honsel Mineralölvertriebs-GmbH ve Kaiser Energie GmbH şirketleri sorunun dizel ve birinci sınıf benzin dolum ağızlarının karışmasından kaynaklandığını belirtti. Açıklamada “Üzülerek ifade ediyoruz ki, yoğun bir inceleme sonucunda Reichensachsen’deki benzin istasyonundaki yakıt hasarının, bir tedarik hatasından kaynaklandığını tespit ettik.” ifadesi yer aldı.
Alman Otomobil Kulübü ADAC bu hatadan etkilenen sürücülerin sözü edilen benzin istasyonunda bir form doldurması gerektiğini hatırlattı. ADAC ayrıca hasar ve dolaylı masrafları sigorta şirketinden talep edebilmek için tüm makbuzların saklanması uyarısında bulundu.
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
27176 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
25366 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
21367 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
19972 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
18885 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.