Almanya A3 Otobani yaz sezonunda Trafik Rekoru

kırdı.

2015 yaz sezonunda ülkemize doğru yol alan ve istikametleri Almanya’nın A3 otobanına düşen vatandaşlarımız yol yapımları ve multeci sorunu nedeniyle saatlerce trafikte kaldıklarını Silayolu.com haber merkezine ilettiler.

Her yaz sezonunda alışık olunan yol yapımı nedeniyle trafik çilesine bu sene Almanya’nın Deggensdorf kentinden Passau  ve Avusturya sınırına kadar olan istikamet’te mültecilerin otoban kenarlarında yürümeleri ve orada süren yol yapımı nedeniyle saatlerce trafikte kalmalarına neden oldu.

A3 otobanının guzergahinda bulunan Aschaffenburg, Wurzburg, Passau istikametlerinde yoğun olan yol yapımına bu sene multeci sorunuda eklendi.

Gündüz yol alan vatandaşlarımız Almanya’da saatlerce trafikte kaldıklarını, geri dönüşte mecburen Almanya’yı geceye denk getirdiklerini belirtiler.

Almanya’nın Kleve şehrinden .çıkan bir vatandaşımız gündüz gözüyle Almanya’yi 6-7 saat arasında cıktığını, fakat bu yaz sezonu 10 saat sürdügünü belirtti.

Sılayolu’na çıkan ekip arkadaslarımızda aynı sorunu dile getirdiler. İzinciler  A3 otobanının trafik yoğunluğundan dert yandılar.

Silayolu.com

Ümit Turapoglu