DOLAR 41,3240 0,27%
EURO 48,5433 0,48%
ALTIN 4.901,431,31
BITCOIN 4775411-1.63512%
Acibadem Yaz 2025
Köln Bonn Airport
Almanya’da yaz tatili bitti; Yoğunluk bitmedi
700 okunma

Almanya’da yaz tatili bitti; Yoğunluk bitmedi

19 Eylül 2025 15:11
Almanya’da yaz tatili bitti; Yoğunluk bitmedi
0

BEĞENDİM

Egetürk

19-21 Tarihleri arası trafiğe dikkat !

Almanya’da yaz tatili bitmiş olabilir ama otoyollarda trafik çilesi devam ediyor. Bu hafta sonu, özellikle Alp bölgelerine ve kuzey sahillerine giden yollarda yüksek stau riski var.

Münih çevresi büyük bir risk altında çünkü 20 Eylül’de başlayacak Oktoberfest trafiği daha da artıracak.

Peki hangi yollar en çok etkilenecek?
A1, A3, A8, A9 ve A99 otoyollarında yoğunluk bekleniyor. Ayrıca A1, A4, A14 ve A20 güzergâhlarında tam kapanmalar olacak, sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.

Cepnet

Komşu ülkelerde de durum farklı değil. Avusturya’da Brenner ve Tauern geçişlerinde, İsviçre’de Gotthard Tüneli’nde yoğun trafik olacak. Mont-Blanc Tüneli ise Aralık ortasına kadar tamamen kapalı.

Bir uyarı da sınır kapılarından: Almanya’nın tüm sınırlarında kontroller devam ediyor. Passau, Walserberg ve Kiefersfelden’de uzun beklemeler yaşanabilir.

Ve çok önemli bir hatırlatma: Trafik sıkışıklığında mutlaka Rettungsgasse, yani acil durum şeridi bırakmayı unutmayın. Bu, hayat kurtarabilir.

Haber: Silayolu.com

Foto: Arşiv (Aİ)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.