Fatma İ. nin 4 yıldır işletiği Fizyoterapist merkezi faşistler tarafından camları kırılarak duvarlarınada gamalı hac çizilerek saldırıya uğradı.
Almanya’nın Lünen kentinde 4 yıldır faaliyette olan fizik tedavi merkezine hem soygun hem de ırkçı saldırı düzenlendi. Fatma İ. (31) ve Kosovalı Jasmina B.’ye (27) ait işyerine giren kimliği belirsiz kişiler, camları kırıp, duvarlara ve aynalara gamalı haç çizdi. Merkezi alt üst eden hırsızlar, kasada bulunan nakit parayı da alarak ortadan kayboldu.
Fatma İ., “Almanya’da doğup büyüdüm. Bu merkezi açabilmek için çok çaba sarf ettim. Saldırı bizi şok etti. Çok tedirginim ve can korkusu yaşıyorum. Merkeze girmeye korkuyorum. Psikolojik tedaviye başladım. Faillerin en kısa sürede yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Irkçı saldırıyı devlet güvenlik dairesi soruşturuyor.
Haberler
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
31533 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
29230 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
25138 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
23116 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
22348 kez okundu