
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası 9 Avrupa ülkesine uçuş yasağı getirildiğini açıkladı.
Bakan Turhan yaptığı açıklamada, “3 Şubat tarihinden itibaren Çin ile 23 Şubat’tan itibaren İran ile 29 Şubat’tan itibaren Güney Kore ve İtalya’ya uçuş yasağı getirilmiştir. Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda’ya yapılan seferler cumartesi sabah 08.00’en itibaren 17 nisan tarihine kadar durdulacaktır.
THY GENEL MÜDÜRÜ’NDEN AÇIKLAMA
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçuş yasakları ile ilgili olarak Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Korona sebebi ile 9 Avrupa ülkesiile 17 Nisan’a kadar seferler durduruldu. Bu ülkelere biletli yolcularımız hiç endişe etmesinler. THY olarak yolcularımıza en iyi şekilde bilet iade, değişiklik hizmeti vereceğiz. Oluşabilecek yoğunluk sebebi ile lütfen endişe etmeyiniz” dedi.
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
42368 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
35132 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
30778 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
24647 kez okundu
5
Eskişehir’de Gurbetçi Kadına Türk Ehliyeti Cezası: İsviçre Ehliyeti Kabul Edilmedi.
23941 kez okundu