İstanbul – İzmir otoyolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Samsunlu gurbetçi Ebru- Yusuf Kubatoğlu çiftinin 8 aylık çocukları Adile Nur Kubatoğlu hayatını kaybetti.
Sabah saatlerinde İzmir’den İstanbul istikametine seyreden ve içinde gurbetçi 3 vatandaşın bulunduğu araçta, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi. Manisa dolaylarında meydana gelen kazada araç çok sayıda takla attı ve kullanılamaz hale geldi. Araçta bulunan ve Almanya’da yaşadığı öğrenilen Samsunlu gurbetçilerin 8 aylık kızları hayatını kaybetti. Olaya tanık olanların sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralıları hastaneye kaldırırken, 8 aylık bebek yapılan işlemlerin ardından morga kaldırıldı.
Araç sürücüsü Yusuf Kubatoğlu’nun kolunun kırıldığı eşi Ebru Kubatoğlu’nun durumunun iyi olduğu, bu elim kazada kaybettikleri 8 aylık bebeklerinin ise 11 yıl sonra kucaklarına aldığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Egeyönhaber
Tags: avrupa türk haberlerigurbetçi haberlerigurbetçi son dakika
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
38747 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
32999 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
28853 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
22911 kez okundu
5
İki Gurbetçinin Limon Ağacı Tartışması Ölümle Sonuçlandı.
21519 kez okundu