Fransa’daki kaza sonrası müdahale edilmediğini belirten Mehmet Şahin, ’25 dakika kalbi durduğu için beyni oksijensiz kalmış. Bu 25 dakika boyunca yanında polis varmış ancak ilk müdahale yapılmamış. Hastane farklı konuştuğu için güvenimi kaybettim.’ ifadelerini kullandı.
Fransa’nın Elancourt kentinde polis aracının karıştığı olayda 16 yaşındaki Sefa Şahin ağır yaralanmış, olayda 2 polis gözaltına alınırken, olaya ilişkin 2 soruşturma açılmıştı. Yaralanan Şahin’in beyin ölümü gerçekleşmiş ve ardından tedavi için Türkiye’ye getirilmişti. Dün sabah saatlerinde Şahin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gencin babası Mehmet Şahin, kaza sonrası Fransa’daki hastanede yaşanan skandal olayları anlattı.
Baba Mehmet Şahin, oğlunun beyin ölümünün gerçekleşmesi sebebiyle, kalbin çalıştırılmasına yarayan cihazların fişinin çekilmesi için doktorların sürekli ısrar ettiklerini ve kalbi durduğunda dahi müdahale edilmediğini ifade etti. Şahin, kalbi duran oğluna kendisinin müdahale ettiğini ve doktorların bu duruma seyirci kaldığını belirtti.
Silayolu.com olarak genç kardeşimize Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.
Kaynak ve Fotoğraf: www.hurriyet.com.tr
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
38769 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
33010 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
28859 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
22919 kez okundu
5
İki Gurbetçinin Limon Ağacı Tartışması Ölümle Sonuçlandı.
21527 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.