DOLAR 40,1706 0.21%
EURO 47,0640 -0.04%
ALTIN 4.294,940,27
BITCOIN 46420444.14218%
ETARENTACAR
Acibadem Yaz 2025
ETA Türkiyeyolyardimi
T.C. KİMLİĞİ İLE SIRBİSTAN’ DAN GEÇİŞ BAŞLIYOR.
138 okunma

T.C. KİMLİĞİ İLE SIRBİSTAN’ DAN GEÇİŞ BAŞLIYOR.

10 Haziran 2022 06:34
T.C. KİMLİĞİ İLE SIRBİSTAN’ DAN GEÇİŞ BAŞLIYOR.
0

BEĞENDİM

Egetürk

Hükümetten yapılan açıklamada, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi adına imzalanan antlaşma gereği bundan sonra Türkiye ve Sırbistan vatandaşlarının bu ülkelere kimlikle geçebileceği ifade edildi.

 

Uygulamanın iki ülke ekonomisine de katkı sağlayacağına işaret edilen açıklamada, karşılıklı turist oranının artmasının beklendiği kaydedildi.

Türkiye’nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy, AA muhabirine, Sırbistan hükümetinin aldığı bu karardan sonra kimlikle seyahat uygulamasının başlayabilmesi için taraflar arasında kısa süre sonra bir protokol imzalanacağını belirtti.

Cepnet

 

Kaynak ve Foto : AA

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.