DOLAR 42,8044 0.17%
EURO 50,1756 -0.07%
ALTIN 5.971,320,28
BITCOIN 37673150.05327%
Duru Bulgur
Köln Bonn Airport
Sılayolu İki Çocuğu Öksüz ve Yetim Bıraktı.
227 okunma

Sılayolu İki Çocuğu Öksüz ve Yetim Bıraktı.

19 Eylül 2022 21:21
Sılayolu İki Çocuğu Öksüz ve Yetim Bıraktı.
0

BEĞENDİM

Gurbetçi ailenin Almanya Pinneberg şehrine doğru Sıla Yolundan dönüşleri sırasında Ankara’ da meydana gelen trafik kazasında  İbrahim Türkmen ve eşi Nazife Türkmen vefat ederken
Çocukları 13 yaşındaki Burak Türkmen ve 10 yaşındaki Baran Türkmen ve aracın içerisinde bulunan bir kişi daha yaralı olarak kurtarıldı.

Olaya dair bilgiler kazazedelerden haber alamayan ve yakın arkadaşları olan T.C. ‘ nin facebook sayfası üzerinden ” kazazedeler hakkında bilgi alamadıklarını ”  silayolu.com’ a aktarması üzerine Redaktörümüzün gerekli mercilerle irtibata geçmesi sonu öğrenildi. Olayın enteresan olan tarafı ise bu kazanın resmi kayıtlarda gözükmemesiydi.

Silayolu.com olarak merhumlara Yüce ALLAH’ tan rahmet, yaralı yavrularımıza acil şifalar, aile yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Bilgi akışı sağlamak için gayret gösteten  Edirne Hotel Şimşek yetkilisi Ebru Hanımefendiye ve Avustuyalı gurbetçilerin sevilen yüzü Ahmet Serttaş beye teşekkür ediyoruz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.