Türkiye’ye seyahat eden gurbetçi vatandaşlarımızın sıla yolunda en fazla kullandığı sınır kapıları arasında otoyol üzerinde bulunan, Macaristan’nın Rözske ve karşılığındaki Horgos sınır kapılarıdır. Bu sınır kapıları 7 gün 24 saat tüm vatandaşlar için hizmet vermektedir.
Bu sınır kapılarına altarnatif olarak tüm vatandaşların kullanabileceği ve ana kapıya çok yakın bir konumda bulunan benzer isimde olan diğer sınır kapıları ” Röszke 2-Horgos 2″ sınır kapılarıdır. Bu kapılar normal şartlarda 7.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Kış sezonu ve noel tatilinin yaklaşması hasebi ile olağan üstü yoğunluğu azaltmak için Macar ve Sırp yetkililer, Röszke 2-Horgos 2 sınır kapılarının çalışma saatlerini 20 Kasım itibari ile 31 Ocak tarihine kadar 24 saat hizmet vereceğini duyurdu.
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak belirtmeden başka platformlarda paylaşılmasının hukuki suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.
1
2025 Türkiye – Almanya Arası Gümrük Limitleri
51568 kez okundu
2
Sıla Yolunda Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti.
35065 kez okundu
3
Türkiye’den gelen araçta 100 bin adet sigara yakalandı.
23568 kez okundu
4
Gurbetçi Vatandaş Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti: “İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olamaz”.
23093 kez okundu
5
Türkiye’ye Giden Araç İçerisinde Beyan Edilmeyen 60 Bin Avro Yakalandı
22523 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.