
Dünyanın en önemli turizm fuarı ITB Berlin, kapılarını 51. kez ziyaretçilerine açtı. 8 Mart 2017 Çarşamba 15:17 Yazdır Paylaştır Dört gün sürecek fuarda yaklaşık 200 oturumda 400 konuşmacı farklı alan ve konularda sunumlar yapacak.
Dünyanın en önemli turizm fuarı ITB Berlin, kapılarını 51. kez ziyaretçilerine açtı. 8 Mart 2017 Çarşamba 15:17 Yazdır Paylaştır Dört gün sürecek fuarda yaklaşık 200 oturumda 400 konuşmacı farklı alan ve konularda sunumlar yapacak.
Fuar kapsamında düzenlenecek panellerde bu sene öne çıkan konu başlıkları arasında; “sürdürülebilir turizm”, “dijital gelişmeler”, “medikal turizm” yer alıyor. Türkiye, fuara, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 3079 metrekarelik stand alanı ile katılıyor. Türkiye standı 3.2 Avrupa Salonu’nda yer alıyor. ITB Berlin Fuarı, Türkiye turizminin 2017 yılındaki seyri ve son günlerde Almanya ile gerginleşen siyasi ilişkiler nedeniyle Türkiye’ye yönelik boykot çağrıları sonrasında bu yıla yönelik öngörülere ışık tutması bakımından büyük önem taşıyor.
1
Hırvatistan Sınır Kapısında Bir Yolcuya 18 bin Avro Ceza Kesildi.
12864 kez okundu
2
Gurbetçiler Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı.
10484 kez okundu
3
Uçaklarda Ücretsiz Su İkrâmı,Yurt Dışı Uçuşlarında Sınırlı Yolculara Yapılacak.
10318 kez okundu
4
BAŞKASINA AİT ARAÇ İLE TÜRKİYE’YE GİDECEKLER DİKKAT ! BU HABERİ OKUMADAN YOLA ÇIKMAYIN.
9786 kez okundu
5
Pegasus Airlines Dortmund’dan Antalya Uçuşlarına Başladı
9330 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.