DOLAR 45,5977 0.19%
EURO 53,2744 -0.3%
ALTIN 6.644,06-2,19
BITCOIN 35692310.46009%
ETARENTACAR
ETA KAMPANYA
ETA Türkiyeyolyardimi
Hannover ve Münih’den, Balıkesir Edremit’e Direkt Uçuşlar Başladı.
  • Silayolu.com
  • Genel
  • Hannover ve Münih’den, Balıkesir Edremit’e Direkt Uçuşlar Başladı.
263 okunma

Hannover ve Münih’den, Balıkesir Edremit’e Direkt Uçuşlar Başladı.

17 Mayıs 2026 11:13
Hannover ve Münih’den, Balıkesir Edremit’e Direkt Uçuşlar Başladı.
0

BEĞENDİM

Cihant Hukuk & Danışmanlık

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığındaki hava yolu şirketi SunExpress, 2026 yaz sezonu kapsamında Balıkesir’in Edremit ilçesinden Almanya’nın Münih ve Hannover kentlerine direkt uçuşlarını başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Münih seferleri 15 Mayıs itibarıyla devreye alınırken, uçuşlar haftada iki gün Çarşamba ve Cuma günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Hannover hattında ise ilk uçuşların 16 Mayıs Cumartesi günü başlaması planlanıyor. Ayrıca 10 Haziran’dan itibaren Çarşamba günleri de ek sefer düzenlenerek bu hatta haftalık uçuş sayısı ikiye çıkarılacak.

Yaz dönemi boyunca Edremit’ten Düsseldorf ve Stuttgart’a uçuşlarını sürdüren SunExpress, yeni eklenen Münih ve Hannover bağlantılarıyla birlikte dış hat uçuş noktası sayısını dörde yükseltmiş oldu.Yeni seferlerin, Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarının körfez bölgesine ulaşımını kolaylaştırmasının yanı sıra, Almanya’dan bölgeye yönelik turizm hareketliliğine de katkı sağlaması bekleniyor.

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

whatsapp haber hattı 400x50

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.