Diş Sağlığınızı Misvakla Koruyun

Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan Dr.İsmail Özkanlı, yıllar süren araştırmalar ve deneyler sonucu misvak ve çörek otu yağlı diş macunu geliştirdi. 

Beovita diş macunu adıyla Almanya’da satılan misvak ve antibaktireyel özelliklere sahip çörek otu yağı karışımıyla özel formülle geliştirildi.

 

 

Misvakın kökleri eskiden beri geleneksel diş temizliğine dayanır. Misvak aynı zamanda islamiyette de önemli bir yere sahiptir. Misvak Peygamer Efendimizin beş sünetti içerisine girerek, ‘’Misvak kullanarak kılınan namaz, misvaksız kılınan namazdan 70 kat üstündür ’’diye buyurmuştur.

 

Misvak, dişlerin sağlıklı olması için büyük fayda sağlayan en doğal temizleme maddesi olduğunu belirten Dr. İsmail Özkanlı, diş ve diş etlerinin günlük bakımı için kesinlikle önerdiği Beovita diş macunu florür, kimyasal madde, tenside ve çamaşır suyu içermez. 

 

Haber: Silayolu.com 

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.