Almanya’da yaşayan M.A, yaz tatilini geçirmek üzere memleketi Kayseri’ye geldi. Ancak talihsiz kadın, kene ısırması nedeniyle hayatını kaybetti.
Tatil sırasında yüksek ateş, baş ağrısı ve halsizlik şikâyetleri yaşayan gurbetçi kasın, Kayseri Şehir Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan testlerde, kene kaynaklı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) teşhisi konuldu. Vücudunda kene bulunmamasına rağmen test sonuçları hastalığı doğruladı.Durumu hızla ağırlaşan M.A. yoğun bakıma alındı. Üç gün süren tedaviye rağmen kurtarılamadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kene ile mücadele kapsamında önlemleri bulunsa da şehir genelinde kene vakalarının devam ettiği ifade edildi.
Silayolu.com ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine taziyelerimizi iletiyoruz.
Kaynak: denizpostasi.com
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
37984 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
32551 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
28308 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
22605 kez okundu
5
İki Gurbetçinin Limon Ağacı Tartışması Ölümle Sonuçlandı.
21188 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.