DOLAR 39,9584 0.32%
EURO 47,0584 0.42%
ALTIN 4.199,48-1,30
BITCOIN 42887270.21846%
ETARENTACAR
Duru Bulgur
ETA Türkiyeyolyardimi
Gurbetçi Aile, Bulgaristan’da Gasp Tehlikesinden Son Anda Kurtuldu.
3402 okunma

Gurbetçi Aile, Bulgaristan’da Gasp Tehlikesinden Son Anda Kurtuldu.

29 Haziran 2025 15:53
Gurbetçi Aile, Bulgaristan’da Gasp Tehlikesinden Son Anda Kurtuldu.
0

BEĞENDİM

Egetürk

Belçika’dan Türkiye’ye yaz tatili için yola çıkan Sivaslı bir gurbetçi aile, yolculuk sırasında korku dolu anlar yaşadı. Büyük bir heyecanla memleketlerine gitmek üzere yola çıkan aile, Bulgaristan’da neredeyse gasp edilmekten son anda kurtuldu.

Adının açıklanmasını istemeyen aile babası, yaşadıkları dehşet dolu dakikaları Silayolu.com’a anlattı.

Gurbetçi baba, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Belçika’dan yola çıktığımızda her şey yolunda gidiyordu. Bulgaristan sınırına yaklaşana kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Gece geç saatlerde Kapıkule’ye yaklaşık bir saat mesafede, geniş ve aydınlatmalı bir otoparkta biraz dinlenmek için durduk. Amacımız birkaç saat uyumaktı. Eşim güvenlik için nöbet tutacaktı. Daha park yerine varalı birkaç dakika bile olmadan, yanımıza Bulgaristan plakalı beyaz bir Volkswagen geldi ve aracın farlarını kapattı. Hemen arkasından gri renkli başka bir minibüs de aracımızın arkasına yanaştı. O an başımıza kötü bir şey geleceğini anladım. Onlar araçtan inmeden hızla oradan uzaklaştım,” dedi.

“Uyumuş zolsaydık Soyulacaktık”

Cepnet

Sıla yolunda yıllardır tecrübe sahibi olduğunu belirten gurbetçi baba, yaşadıkları olayın önemine dikkat çekerek şunları ekledi:“Yıllardır sıla yoluna çıkıyirum. Hep başkalarının başına gelenleti Silayolu.com’da okurduk. Bu defa aynı durumu neredeyse biz yaşayacaktık. Allah’ın izni ve Silayolu.com’un yaptığı bilgilendirmeler sayesinde dikkatli davranarak hızlıca hareket ettim. Eğer o an uyumuş olsaydık, belki de iznimiz başlamadan bitecek, tüm eşyalarımız gasp edilecekti.” dedi.

Gurbetçi vatandaşlara önemli bir çağrıda bulunan baba, sıla yolu boyunca her an tetikte olmaları, şüpheli durumlarda vakit kaybetmeden bölgeden uzaklaşmaları gerektiğini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.