Bir park yerinde mola veren Gençboy Ailesi’nin otomobilinin camı çekiçle kırıldı.

Hırsızlar araçtan çanta alıp kaçtı BREMEN kentinden tatillerini geçirmek üzere Sıla Yolu’na çıkan Gençboy Ailesi, Sırbistan’da mola verdikleri bir parkta soyuldu. Yolculuklarının Denizli’ye olduğunu ifade eden Mustafa Gençboy, “Sırbistan’da yorulunca bir parkta mola verdik. Bir araçla gelen üç kişi gözümüzün önünde camı çekiç ile kırıp koltuktaki çantayı alarak kaçtı” diye başlarından geçenleri anlattı.

“ÇOK ANİ GELİŞTİ”

Her şeyin çok ani olduğunu söyleyen Gençboy, “Eşim Nuran ile dinleniyorduk. Çantayı çalmaları ile kaçmaları bir oldu. Polis geldi ama bir sonuç çıkacağından ümidimiz yok. Olayın gerçekleştiği parktan ayrıldıktan sonra SABAH’ın hizmet istasyonuna ulaştık. Burada kendimizi güvende hissettik” dedi.

“GÜVENLİ NOKTA SEÇİN”

Aracına SABAH’ın hizmet istasyonunda görevli muhabirleri aracılığı ile yeni cam taktırtan Gençboy, “Yola çıkanlar güvenli noktaları tercih etsin. SABAH’ın hizmet istasyonu bu anlamda en güvenli noktalardan biri. Bize yardımcı da oldular” diye konuştuk. Aile bir süre dinlendikten sonra yolculuklarına kaldıkları yerden devam etti.

Sabah