Geçtiğimiz hafta sonunda iznciler Kapıkule’de saatlerce beklemek zorunda kalmışlardı. Peki bu hafta izincileri  nasıl bir manzara bekliyor? Detaylar haberde..

Geçtiğimiz hafta Karayolundan Türkiye’ye seyahat edenler oldukça sıkıntılı saatler yaşadılar. Bir çok sınır kapısında yığılmalar oluşurken , bekleme süreleri de saatlerce sürdü. Geçtiğimiz hafta sonu  Kapıkule’de 6-10 saat arasında beklemek zorunda kalanlar oldu.

Bulgaristan tarafında ise yaklaşık 30 KM civarlarında uzun kuyruklar oluştu. Bulgar gümrük polisleri sürücüleri diğer sınır kapılarına yönlendirmişti.Bulgar polisinin sürücüleri diğer kapılara yönlendirmesiyle ,bu kapılarda da uzun kuyruklar oluştu.

 Bu hafta sonu yola çıkacaklar şimdiden sınırlarda uzun beklemelere hazır olmalılar..

Bu hafta Almanya’da Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern ve Schleswig-Holstein Eyaletlerinde okullar tatile giriyor. Aynı şekilde Hollanda’nın kuzey bölgelerinde de tatil başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu tatile giren Kuzey Ren Vestfalya eyaleti ile Hollanda’nın güney bölgelerinden ise ikinci tatilci dalgasının yola çıkması bekleniyor.

Bu hafta sonu yollarda yine büyük bir yoğunluk bekleniyor. Diğer yandan dönüş yolculukları da başladığı için, yoğunluk çift taraflı yaşanabilir.

Hafta sonu yola çıkmamakta fayda var.

SılaYolu.com