DOLAR 39,2875 -0.11%
EURO 44,7841 -0.54%
ALTIN 4.175,92-1,41
BITCOIN 41411440.6979%
ETARENTACAR
Duru Bulgur
ETA Türkiyeyolyardimi
Almanya Kornvestheim’daki Camiye ‘intikam’ yazılı saldırı!
  • Silayolu.com
  • Avrupa
  • Almanya Kornvestheim’daki Camiye ‘intikam’ yazılı saldırı!
85 okunma

Almanya Kornvestheim’daki Camiye ‘intikam’ yazılı saldırı!

3 Aralık 2020 14:55
Almanya Kornvestheim’daki Camiye ‘intikam’ yazılı saldırı!
0

BEĞENDİM

Egetürk

Avrupa Sabah´ın haberine göre; Almanya’da camilere yönelik kışkırtıcı saldırılar sürüyor. Bu kez Kornvestheim’daki ATİB camisine ‘İntikam’ yazılı saldırıya, ülkedeki Türklerden büyük tepki var.

BU ÜÇÜNCÜ SALDIRI OLDU
FEDERAL Meclis’e sunulan önerge ile yakın takibe alınması tavsiye edilen Avrupa Türk İslam Birliği’ne (ATİB) bağlı Kornvestheim Merkez Camisi, saldırıya uğradı. Saldırganlar gece yarısı cami duvarına “İntikam” yazdı. Cami derneği yöneticisi Osman Altın, camilerinin daha önce de iki kez saldırıya uğradığını ve faillerin yakalanamadığını dile getirdi.

ÜZERİNDE CİDDİYETLE DURULMALI
SALDIRININ Federal Meclis’e sunulan önerge sonrası gerçekleşmesinin manidar olduğunu söyleyen Altın, “Saldırıyı hemen polise bildirdik. Bu kez olayın üzerinde ciddiyetle durulmasını, saldırganların yakalanmasını istiyoruz” dedi. Türkçe olarak ‘İntikam’ yazılması saldırının PKK’lılarca gerçekleştirilmiş olabileceğini akla getirdi.

Haber, Foto; Fatih YILMAZ, Avrupa Sabah

Cepnet

Tags: Almanya Kornvestheim’daki Camiye ‘intikam’ yazılı saldırı!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.