DOLAR 46,8325 0.01%
EURO 53,6590 0.05%
ALTIN 6.274,240,07
BITCOIN 30043320.86983%
Kervansaray haber içi manşet üstü
Acıbadem yaz sezonu2026
Gurbet Kasko
TRABZON “DORTMUND”A TAŞINDI
291 okunma

TRABZON “DORTMUND”A TAŞINDI

26 Şubat 2016 03:00
TRABZON “DORTMUND”A TAŞINDI
0

BEĞENDİM

Dortmund kentinde beş gün boyunca Trabzon kentinin her yönü ile tanıtıldığı etkinlik önceki gün başladı.

Dortmund Westfalen Fuar alanında 11 bin metrekarelik alanda gerçekleşen ‘Her yönü ile Trabzon’ etkinliğinin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Açılış gününde sanat, spor ve siyaset camiasının önemli isimleri bir araya geldi.

whatsapp haber hattı 400x50

Bakan Soylu, Trabzon’un kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin şehri olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Her birinize tek tek sesleniyorum. Ülkenizle gurur ve onur duyun” dedi. Bakan Soylu, Trabzon ike kardeş kent olan Dortmund’un Belediye Başkanı Ullrich Sierau’ya da teşekkür etti.

Etkinlik kapsamında Trabzon’un tüm ilçeleri stand kurarak kültürlerinin tanıtımını yapıyor. Kemençe ve el sanatları yapımı ustalar eşliğinde katılımcılara tanıtılırken, Karadeniz’e özgü Serander ev ise ilgi odağı oldu. Etkinliğin ilk gününde Yusuf Güney de konser verdi.

Çağlayan AKTÜRK / DORTMUND

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.