
Almanya’nın Bavyera eyaletinde, A 7 otoyolunda inşaatı devam bir köprünün kısmen çökmesi sonucu en az 2 işçi yaşamını yitirdi.
Unterfranken polisinin Alman basınına yaptığı açıklamada, yapımı devam eden 40 metre uzunluğundaki köprünün kısmen çöktüğü ve köprünün altında bulunan iskelenin de yıkıldığı ifade edildi.
Olayda en az 2 işçinin hayatını kaybettiği belirtilen açıklamada, 6 kişinin de ağır yaralandığı aktarıldı.
Olay sırasında köprüde yaklaşık 20 işçinin çalıştığı, kazada çok sayıda kişinin de hafif yaralandığı bildirildi.
Olay yerindeki kurtarma çalışmalarına, helikopterlerin yanı sıra 150 personel ilearama ve kurtarma köpeklerinin de katıldığı vurgulandı.
Enkazın altında başka işçilerin bulunup bulunmadığının ise henüz bilinmediği belirtildi.
Bavyera Eyaleti İçişleri Bakanı Joachim Herrmann, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi ve köprünün çökme sebebinin aydınlatılacağını kaydetti.
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
27052 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
25261 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
21274 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
19881 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
18790 kez okundu