Uzun izin yolunda, Türkiye’deki ilk durak olan Edirne’deki Hotel Şimşek Avrupalı yolculara özel indirimli konaklama imkanı sunuyor.
Üç yıldızlı, 48 ada ve 120 yataklı otel, alternatifli oda seçeneklerinin yanı sıra, yeşillikler içindeki geniş bahçesi, kafe ve restoranıyla ailece rahat edebileceğiniz bir konfora sahip. Yol yorgunluğunu geniş ve ferah odanızın balkonunda veya sessiz ve dinlendirici bahçede atabilirsiniz. Bahçede aynı zamanda çocuklar için de oyun ünitesi bulunmakta.
Otelin restoranında dünya mutfağından ve geleneksel lezzetlerin servis edildiği yemekleri bulabilirsiniz. Otelin güvenlikli otoparkı ücretsizdir.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin karşısında bulunan Hotel Şimşek’in altında eczane bulunmakta. Otel, beklenmeyen sağlık sorunlarına karşı, hastane, doktor ve eczaneye ulaşabilmek için çok elverişli bir konumda bulunuyor.
Eşsiz bir tarihi ve kültürel zenginliğe sahip olan Türkiye’nin en turistik şehirlerinden olan Edirne’deki Hotel Şimşek’e, Kapıkule’den TEM otoyolunu takip ederek ikinci sapaktan Edirne’nin Doğu girişinden ulaşılıyor
http://www.hotelsimsekedirne.com/