
THY, Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşları yeniden başlatıyor. İlk uçuş 29 Ekim’de Frankfurt’a yapılacak. İSTANBUL – Türk Hava Yolları (THY), Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşları yeniden başlatıyor.
THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Ankara’da yurt dışına ilk uçuş 29 Ekim’de yapılacak.
Ankara Ticaret Odası’nın aylık olağan meclis toplantısına katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bu kış Ankara’dan 29 Ekim’de Frankfurt’a haftada 3 frekans, 30 Ekim’de Berlin’e ve 31 Ekim tarihinde de Viyana’ya haftada iki frekans direkt sefer başlatılacağını ifade etti.
Aycı, önümüzdeki süreçte Ankara’yı yurt dışına taşıyacak direkt sefer planlamalarına Düsseldorf ile Amsterdam noktalarının da ekleneceğini ve çalışmaların bu şehirlerle sınırlı kalmayacağını belirtti.
1
Sınır Kapılarında Sevinç Gözyaşları! “Memleket Hasreti Bambaşka!
18820 kez okundu
2
Hırvatistan Sınır Kapısında Bir Yolcuya 18 bin Avro Ceza Kesildi.
13026 kez okundu
3
Gurbetçiler Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı.
10638 kez okundu
4
BAŞKASINA AİT ARAÇ İLE TÜRKİYE’YE GİDECEKLER DİKKAT ! BU HABERİ OKUMADAN YOLA ÇIKMAYIN.
10477 kez okundu
5
Uçaklarda Ücretsiz Su İkrâmı,Yurt Dışı Uçuşlarında Sınırlı Yolculara Yapılacak.
10436 kez okundu