Fransa’da yaşayan gurbetçi vatandaş Murat Etemoğlu, 2020’de Kovid-19 salgını nedeniyle kaybettiği annesinin anısını yaşatmak ve çevreyi koruma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Paris’ten İstanbul’a Çevre ve Barış Yürüyüşü” başlattığı yürüyüşü neredeyse tamamladı.

Etemoğlu,1 Temmuz’da Fransa’nın Paris kentin’den başlattığı yolculuğu sırasıyla İsviçre,İtalya,Hırvatistan,Bosna Hersek, Karadağ,Arnavutluk,Kosova,Kuzey Makedonya,Yunanistan ve Türkiye ülkelerini geçerek İstanbul’da tamamlayacak.
Hali hazırda Türkiye’ye giriş yapan ve şuanda İstanbul’da bulunan Etemoğlu, 3500 kilometrelik yürüyüşünü Cumhuriyetin 100. yılında 29 Ekim günü Sultanahmet meydanında tamamlayacak.
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak belirtmeden başka platformlarda paylaşılmasının hukuki suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.
1
2025 Türkiye – Almanya Arası Gümrük Limitleri
82456 kez okundu
2
Sıla Yolunda Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti.
43625 kez okundu
3
Son Sılayolu Yolculukları Oldu: Gurbetçi Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti.
37086 kez okundu
4
Gurbetçi Vatandaş Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti: “İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olamaz”.
30168 kez okundu
5
Türkiye’den gelen araçta 100 bin adet sigara yakalandı.
30034 kez okundu