Mustafa Koyuncu Antwerpen

Antwerpen MADO’nun muhteşem açılışına, Hollanda’dan Belçika’dan Milletvekilleri, bürokratlar, iş insanları eğitimçi, yazarlar ve Horecabond üyeleri tam kadro katıldılar.

Türkiye’nin lezzetlerini Avrupa’ya getirip Dünya insanlarına tattıran Mado, ikici şübesini Belçika’nın Anwerpen şehrinde açılişini yaparak büyük sükse yaptı. Mesela Maraş dondurması Mado'da yenir. Torunoğulları ve Maksutoğulları ailesinin; Yaptıları açıklamada, “Birlikteliğimiz devam edecek, yakın gelecekte Antwewpen şehrinde inşaat sektöründe, Bic Chef Restoranlar zincirinin ilk öncüsünün açılışına doslarımızı bekliyoruz.

 

Avrupa’ya Türk mutfağını lüks klas neziz yelerimizde kaliteye önem vererek tanıtmak istiyoruz. Bizleri MADO Anwerpen açılışımızda davetimizekatılarak yalnız bırakmayan doslarımız. Türkiye’den özel olarak gelen Kardeşim ağabeyim Turgut Torunoğuları ve Kardeşim Yavuz Torunoğulları’na Torunoğulları ve Maksutoğlu ailesine yeğenlerimize bizleri seven tüm arkadaşlarımıza Teşekkürler ederiz. Ayrıca açılışda bizlere gecenin gec saatlerine kadar yardıcı olan pesonelimize teşekkür ederiz”. Diyerek sözlerini tamamladılar.